Classes en directe

Duració: 10 hores
Una classe a la setmana de dos hores

Preu: 95€

Veure el Temari

Conèixer les tècniques d’interpretació a través de la improvisació t’ajudarà en molts aspectes del teu dia a dia, com parlar en públic, donar a conèixer el teu negoci o transmetre millor els teus projectes o idees.

Farem exercicis d’improvisació, jocs i crearem personatges i escenes. A més, us endureu una escena gravada cinematogràficament sota el braç!

TEMARI

Comprensió de l’espai i els moviments que podem realitzar en un escenari.

Realitzarem activitats que ens faran perdre la vergonya i ens ajudaran a actuar amb més naturalitat.

Aprendrem a resoldre problemes en escena sense tenir un guió definit.

Configuració del físic, la veu i els moviments de persones que no som nosaltres.

Partint de la improvisació i amb la guia del professor, creareu escenes pròpies durant les classes.

En finalitzar el curs, obtindreu una escena gravada en format cinematogràfic.

La professora

Alicia Martí

Actriu graduada a El Timbal, centre de formació i creació escènica. Ha realitzat cursos amb Joaquim Oristrell, Marc Crehuet i Jordi Casanovas, entre d’altres. Ha rebut classes de cant durant deu anys de la mà de la mezzosoprano MaDolors Cortès.

Extensa trajectòria en el teatre familiar de la mà de Transeduca, Tutatis, Cia Calidoscopi, T- Gràcia i Cia Charlie Mag. Compta amb experiència en comèdia i improvisació gràcies als anys treballats a la Cia Toons.

Pel que fa al teatre per a adults, el juny passat va estrenar “Desig a mar obert” a la Sala Beckett. També he treballat a l’àtic 22 del Tantarantana amb “Homenaje a Lorca” i “Ensayo sobre la Ceguera”, a Cincómonos amb “Divorciadas, evangélicas y vegetarianas”, a Microteatre Bcn i Microteatro Madrid amb “La mort de Peter Pan” i “Verne Travel Agency”.

A més, és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compagina la seva feina com actriu amb tasques de producció, comunicació, dinamització i gestió cultural. Actualment treballa per a Gestmusic en el programa “Tu cara me suena” i al circuit d’espectacles Barcelona Districte Cultural.

www.aliciamarti.com

La nostra ubicació!

C/Montseny 49. Principal 3ra

Barcelona 08012

Whatsapp: 623 452 170

Telf: 93 199 25 03

Correu: formacio@filmsenoff.com

Inscripcions Obertes!