Lídia Garcia

Directora de Fotografia

Diplomada en Cinematografia en l’especialitat de Direcció de fotografia, Il·lustradora i amb un Màster en Motion Graphic Design. Amb experiència en pel·lícules, curts, videoclips. Actualment, directora de fotografia, editora i motion grapher d’una important empresa de cosmètic

Robert Soto

Filmmaker i editor

Barceloní que treballa com filmmaker, editor de vídeo i content creator per a Mediapro. Creador d’un magazine web amb contingut audiovisual especialitzat en l’escena musical de Barcelona. Graduat en Mitjans Audiovisuals (Universitat Politècnica de Catalunya) i Producció de Televisió i Tecnologia (Glyndwr University).

Alex Moreno

Director i Guionista

Diplomat en direcció i guió a l’escola de cinema Bande à Part, ha dirigit diferents curtmetratges, entre els quals destaca “Comida a la Sombra”, seleccionat en diferents festivals internacionals.

Ha treballat també com a director d’art en els curtmetratges Cabòries o La Jeunesse d’Alicia (estrenat a Sitges 2019), i també en el llargmetratge “Quién Eres”, de Javier Alba, protagonitzat per Paula Ribó.

Alicia Martí

Actriu

Actriu graduada a El Timbal, ha realitzat cursos amb Joaquim Oristrell, Marc Crehuet i Jordi Casanovas, i de cant amb la mezzosoprano MªDolors Cortès.

Té una extensa trajectòria en el teatre familiar i en comèdia i improvisació. Pel que fa al teatre per a adults,  va estrenar “Desig a mar obert” a la Sala Beckett i també ha treballat a l’àtic 22 del Tantarantana amb “Homenaje a Lorca” i “Ensayo sobre la Ceguera”, a Cincómonos amb “Divorciadas, evangélicas y vegetarianas”, i a Microteatre Bcn i Microteatro Madrid amb “La mort de Peter Pan” i “Verne Travel Agency”.

Compagina la seva feina com a actriu amb tasques de producció i gestió cultural, en el programa “Tu cara me suena”, de Gestmusic, i al circuit d’espectacles Barcelona Districte Cultural.

Marcel Buisan

Director i Guionista

Graduat en cinema i llicenciat en història, s’estrena en la direcció amb el curtmetratge “La basarda” (2010), seleccionat al Festival Internacional de Cinema Jove de València. També escriu i dirigeix “Un balcó d’abril” (2011), curtmetratge de ficció sobre la història recent de Catalunya.

El 2018 torna a la direcció amb “L’herència de Marí”, seleccionat a una vintena de festivals arreu del món i premi a millor curtmetratge LGTBI al Verashorts.

El seu treball més recent és “La tardor de la història” (2020), protagonitzat per Enric Majó i Àlex Casanovas; va entrar la selecció oficial en el LA Shorts i al Short Film Corner de Cannes.

Jonathan Dale

Muntador de Cinema

Diplomat en Cinematografia en l’especialitat de Muntatge i So, amb experiència prèvia en muntatge de curtmetratges, videoclips, vídeos promocionals, i un llargmetratge (actualment en postproducció). Addicionalment, ha treballat en el departament de muntatge de l’Escola de cinema Bande a Part, i participat com a part del jurat de Short Film Corner de la 61 edició del Festival internacional de cinema de San Sebastián.

Axel Sisniega

Guionista

Dramaturg en Microteatre a Barcelona.

Susana Llamazales

Directora de fotografia

Directora de fotografia de curtmetratges i de llargmetratges. També s’ha format com a actriu a l’Uruguai i com a fotògrafa.