Aquest any ha estat ple de nous projectes dins de la productora. Durant l’estiu, vam tenir l’oportunitat de portar la producció del curtmetratge Badia, sota la direcció de Marcel Buisan. Aquesta ha estat una experiència molt gratificant, i estem segurs que donarà els seus fruits i que el film captivarà l’atenció de l’audiència un cop el projecte surti a la llum, molt provablement, a l’estiu que ve.

Mentrestant, hem seguit amb l’edició del llargmetratge “Artistes”, on conversem amb diferents artistes catalans que en la majoria dels casos no tenen reconeixement del gran públic. Aquest vol ser un llargmetratge plural, no focalitzat en un sol individu sinó en bastants protagonistes, per explorar diferents punts de vista.

Aquest any, també hem tingut el plaer de col·laborar amb l’obra de teatre d’Alicia Martí “196º” que ha participat en el Combat de Directors organitzat per l’AADPC al Teatre Lliure de Montjuïc, i que esperem que s’estreni en sales de teatre aquest 2024.

Finalment, dos dels nostres curtmetratges que ja han fet el seu recorregut per festivals internacionals, Fils Trencats i La Jeunesse d’Alicia, s’han estrenat amb èxit a les nostres xarxes socials. Estem ansiosos per tirar endavant nous projectes. Bon any nou i que segueixi la màgia del cinema!