Curtmetratge

Fils trencats és un curtmetratge de cinema social que reflecteix en una història la realitat de moltes persones grans que pateixen violència de gènere o intrafamiliar, estan soles i se senten totalment desemparades.

La nostra protagonista és la Berta, una dona vídua de 80 anys que fuig dels maltractaments del seu únic fill. Viu sola, no s’atreveix a sortir de casa i només pot comptar amb l’ajuda de la Mouna, una noia migrada que va a casa seva un parell de cops per setmana i li fa les compres. A la vida de la Berta no sembla haver-hi esperança, però aviat trobarà un company que l’ajudarà a seguir endavant.

Aquest projecte pretén donar visibilitat a problemes reals que viuen moltes persones grans diàriament. Maltractaments, desemparament i solitud al final de les seves vides. Vol donar a conèixer, a més, els beneficis que proporcionen els gossos en la recuperació i la protecció de les persones.

‘Fils trencats’ tracta aquestes desigualtats i injustícies socials i les posa en relleu en una història de ficció, donant-los visibilitat. La nostra societat envelleix a ritmes molt elevats i no estem adequadament preparats. Necessitem ser conscients de la realitat de la gent gran per poder tenir-ne cura com es mereixen.

En aquest projecte visualitzem una possible ajuda per a aquelles persones que se senten soles i desemparades mitjançant la convivència amb un gos. Veurem com la nostra protagonista pot recuperar l’esperança.

TRAILER

MAKING OFF

TEASER 2

Share This Story, Choose Your Platform!