Sinopsis del projecte

Miquel Badia, un jove independentista radical català, és detingut per formar part d’un complot per atemptar contra el Rei Alfons XIII.

Poc temps després de sortir de la presó, el partit en el qual milita integra la coalició que ha portat la República a Catalunya: Esquerra Republicana de Catalunya.

Amb les noves responsabilitats de govern, Miquel entrarà en una arrauxada espiral, on haurà de triar entre els ideals i la política, creant-se nous enemics i lluitant per un amor prohibit.

Presentació del director

Em dic Marcel Buisan, sóc guionista i director. Vinc a presentar-vos “Badia”, un projecte de curtmetratge de cinema negre ambientat a la Catalunya de la 2a República i basat en la figura de Miquel Badia (1906 – 1936).

Haureu advertit que les obres sobre la història recent de Catalunya escassegen en els nostres cinemes, televisions i plataformes. Amb “Badia” volem que torni un cinema en català que parli del nostre passat que, estem segurs, continua interessant a les catalanes i als catalans d’arreu. També creiem que cal fer arribar la nostra memòria col·lectiva a festivals de cinema d’Europa i el món sencer.

Share This Story, Choose Your Platform!