DISTRIBUÏM EL TEU
CURT PERQUÈ ARRIBI

ALS MILLORS

FESTIVALS

Per què és una bona idea distribuir el curtmetratge amb nosaltres? Col·laborem amb Almogavars Distribució, una distribuïdora amb més de 10 anys d’experiència en el món dels festivals per curtmetratges.

Si el teu curtmetratge entra dins la nostra cartera de distribució, ens implicarem personalment i al 100% per aconseguir que el teu projecte arribi al màxim de festivals i mercats possibles.

Què ens diferencia de les altres distribuïdores?

Tens un curtmetratge i vols arribar als millors festivals?

Presencia en grans festivals

Els projectes que entrin dins de la nostra cartera, seran representats pel nostre equip en els principals mercats europeus i arabs. 

Barcelona - Dubai

Almogavars distribucions i Films en OFF s’han fusionat per donar un impuls als curmetratges de dels joves cienastes. Amb Almogavars volem donar la màxima difusió a cada un dels nostres projectes. 

Pre selecció de projectes

Si tens un curtmetratge i vols arribar als festivals, t’animem a enviar-nos una previsualització privada per entrar a la nostra cartera. 

Acompanyament

Crearem un pla de distribució pel teu projecte i volem acompanyar-te en tot el camí. Per això, establirem un pla d’acció amb comunicacions constants. Passarem a formar part d’un mateix equip!

Volem veure el teu curmetratge!

Estem dessitjant visualitzar el teu curmetratge. Si vols que el teu projecte pugui passar a formar part de la nostra cartera, no dubtis en fer-nos arribar un enllaç privat perquè puguem valorar-lo. 

DESCOBREIX ELS NOSTRES TREBALLS

DESCOBREIX ELS NOSTRES TREBALLS

MÉS RECENTS

Coneix els nostres projectes, treballem amb les principals plataformes de distribució.

A més et podem ajudar amb...

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

SUBTITULACIÓ
DE PROJECTES

CONTACTA

Afegeix aquí el text de capçalera